ZMB

ZMB on yhdistelmätuote, jonka ainesosien terveysvaikutuksia on tutkittu paljon.

ZMB kapseli sisältää:
- Magnesium 300mg (80%vuorokautisen saannin vertailuarvosta)
- Sinkkiä 10mg (100%)
- B6-vitamiinia 1,4mg (100%)
- B12-vitamiinia 2,5 µg (100%)
- Pantotiinihappo 6mg (100%)
- Biotiini 50 µg (100%)

Tilaa tästä

ZMB:n sisältämät ainesosat

B6- ja B12-vitamiinit sekä biotiini ja pantoteenihappo ovat ihmisille välttämättömiä. B6- ja B12-vitamiinit edistävät veren punasolujen muodostumista, energia-aineenvaihduntaa sekä hermoston normaalia toimintaa. B-vitamiiniryhmään kuuluva vesiliukoinen biotiini puolestaan edistää ihon, hiusten ja limakalvojen kuntoa sekä osallistuu esimerkiksi hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaan. Pantoteenihappo kuuluu myös B-vitamiiniryhmään ja on koentsyymi A:n osa. Pantoteenihappo on mukana edistämässä esimerkiksi D-vitamiinin ja joidenkin hermovälittäjäaineiden synteesiä ja aineenvaihduntaa.

Sinkkiä tulee saada riittävä määrä päivittäin, sillä elimistö ei toimi normaalisti ilman sitä. Sinkillä onkin useita suotuisia vaikutuksia kehon toimintaan. Se muun muassa edistää näön pysymistä normaalina, suojaa soluja hapettumisstressiltä sekä auttaa ylläpitämään luuston, ihon, hiusten ja kynsien kuntoa. Vakava sinkin puutos näkyykin ehkä konkreettisimmin juuri kynsien huonossa kunnossa. Sinkki vaikuttaa myös ihmisen kognitiivisiin toimintoihin niitä edistäen ja voi edistää myös normaalia hedelmällisyyttä. Magnesiumilla on tärkeä rooli sadoissa erilaisissa aineenvaihdunnan tapahtumissa elimistössämme.

Magnesiumilla voidaan muun muassa pienentää sydäntautien riskiä, kuten edellä on jo kuvattu. Lisäksi magnesium edistää esimerkiksi kehon lihasten toimintaa ja auttaa lihaskramppitilanteissa, joita tehokas harjoittelu ja kuntoilu voivat aiheuttaa. Siksi magnesium onkin tärkeä lisäravinne esimerkiksi urheilijoille. Magnesiumin puutteesta voi kärsiä esimerkiksi suoliston imeytymishäiriöiden tai diabeteksen vuoksi, ja puutostila voi aiheuttaa väsymystä, lihasten nykimistä, vapinaa ja vaikeissa tapauksissa kouristelua.

ZMB:llä on lukuisia hyötyjä

ZMB:tä käyttämällä varmistat sen, että jaksat paremmin ja pysyt terveenä. Tuotteella on nimittäin lukuisia hyötyjä niin fyysiselle kuin henkisellekin terveydelle. Se sisältää paljon erilaisia terveyttä edistäviä aineita kuten sinkkiä, B6- jaB12-vitamiineja, biotiinia, pantoteenihappoa ja magnesiumia. ZMB on mukana luomassa Sinulle kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä! ZMB-tuotteen käyttäminen edistää tutkitusti energia-aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän toimintaa. Samalla se auttaa vähentämään väsymyksen ja uupumuksen tunnetta, jolloin jaksat paremmin arjessasi. Lisäksi ZMB auttaa pysymään valppaana kaikenlaisissa tilanteissa, sillä tuote parantaa myös henkistä suorituskykyä ja erilaisia psykologisia toimintoja.

Yksi tärkeävaikuttava aine ZMB:ssä on magnesium. Magnesiumilla on vaikutusta muun muassa sairauksien ehkäisyyn, niiden hoitoon sekä yleisesti pirteyteen ja jaksamiseen arjessa. Magnesiumin riittävällä saannilla on tutkitusti yhteys normaalia alempaan riskiin sairastua sydäntauteihin. Magnesiumin hyödyt sydämelle selittyvät sillä, että sen käyttö vähentää tulehduksia, alentaa verenpainetta ja tukee sydämen vakaata sähköistätoimintaa. Tämän lisäksi magnesiumilla on havaittu olevan yhteys myös normaalia alempaan syöpäriskiin.

Erilaiset piristeet ja energiajuomat voivat auttaa karkottamaan väsymystä ja uupumuksen tunnetta, mutta ne eivät vaikuta aivojen terveyteen ja yleiseen vireystilaan yhtä tasaisesti ja terveellisesti kuin riittävä magnesiumin saanti. Jos joudut painimaan usein henkisten haasteiden ja stressin kanssa, on magnesiumin saanti sinulle tärkeää, sillä tutkimusten mukaan magnesium vaikuttaa myönteisesti normaaleihin psykologisiin toimintoihin sekä hermoston toimintaan.